CV Ketel Service

24/7 service

Is uw centrale verwarmingsketel defect of stoort deze? Dit geeft vaak een lastige situatie. Het probleem moet vaak snel verholpen worden, bij voorkeur binnen 24 uur. Dit is mogelijk met onze 24 uurs service. Wij bieden u professionele snelle service door een vakkundige monteur.

Altijd bereikbaar

Onze 24 uursservice is (hoe kan het ook anders) 24/7 te bereiken. Met deze service voorkomt u vervelende en koude situaties. U kunt op ons regelen rekenen op vakkundige service in de regio Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland.

Snel hulp van een vakman

Bij een probleem of defect aan uw centrale verwarmingsketel kunt u direct contact opnemen via het contactformulier. Met onze 24/7 service staat er altijd een vakkundige specialist voor u klaar. Onze specialist is ervaren in het vernieuwen van uw centrale verwarmingsketel. Ook verzorgen wij graag de reparatie en onderhoud van uw ketel. U kunt rekenen op een snelle afhandeling. Wilt u de kans op problemen verkleinen? Dan biedt ons contract voor onderhoud aan uw ketel mogelijkheden. De kans op een storing wordt hiermee flink minder. Heeft u desondanks toch een storing? Dan kunt u altijd genieten van de 24/7 service.

Contact

Wilt u snel een specialist spreken? Hebt u een probleem aan uw centrale verwarmingsketel? Wij zijn actief in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. U kunt rekenen op 24/7 service voor het verhelpen van het probleem. Neem contact op via ons telefoonnummer of aanvraagformulier. We staan voor u klaar!