CV Ketel Service
 
 

Reparatie

Wist u dat u een foutmelding bij uw CV ketel soms zelf kunt verhelpen? Het kan nodig zijn om de CV ketel extra te vullen. Of helpt het ontluchten van uw verwarming. Zo kunt u de reparatie zelf uitvoeren. Wij geven u graag een aantal tips bij de reparatie aan uw eigen CV ketel.
 

Reparatie tip 1: Ontluchten

Soms hoort u mogelijk uw verwarming of leidingen tikken? Of werkt de verwarming niet meer zoals voorheen qua warmte? Het is goed mogelijk dat er lucht in de leiding zit. U kunt de reparatie verzorgen door uw verwarming handmatig te ontluchten.
 

Reparatie tip 2: Bijvullen

Produceert uw verwarming minder warmte als voorheen? Mogelijk is de waterdruk van de CV ketel niet voldoende. Dit is zichtbaar aan de manometer op uw CV ketel. De stand van uw meter is correct wanneer de pijl in het groene onderdeel staat. Wanneer de pijl in het rode onderdeel (>1 bar) staat, is het nodig om de CV ketel te bijvullen.
 

Reparatie service

Kan de reparatie niet door uzelf worden uitgevoerd? U kunt dan telefonisch contact met ons opnemen. Wij hebben jarenlange ervaring in reparatie van CV ketels. Wij zijn 24/7 bereikbaar. U kunt dus rekenen op service binnen 24 uur.
 

Onderhoud

Storingen aan de CV ketel kunt u verminderen door goed onderhoud te doen. Kunt u het onderhoud of de reparatie niet zelf uitvoeren? Wij bieden u een onderhoudsabonnement aan. Hierdoor kunt u storingen voorkomen, levensduur verlengen en energie besparen. Wij zijn actief in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland.